Миколаївська область м. Снігурівка вул. Янтавна буд.7
Телефон (05162)2-13-50
МИ РАДІ ВІТАТИ ВАС НА ОФІЦІЙННОМУ САЙТІ
СНІГУРІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №1 (ЯСЛА-САДОК) СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Ви знайдете на сайті інформацію про наш заклад дошкільної освіти, про вихователів, що працюють в ньому, зможете переглянути фото та відео матеріали про наш заклад, а також дізнатись про все те нове та цікаве, що відбувається в кожній з груп, ознайомитися з корисними та цікавими статтями.
Садочка в світі кращого немає,
«Малятко» нас щоранку всіх скликає.
В дружнім колі педагоги й діти,
Нам весело у дитсадочку жити.
В садочку нас чекають різні справи,
Нам, граючись навчатися цікаво.
Тут серце вихователя зігріє всіх діток.
Спасибі за турботу, дитсадок.
Ми дзвінко гарну пісеньку співаєм,
Прудкими і розумними зростаєм.
У дитсадочку затишно усім:
«Малятко» – наш гостинний спільний дім!
Україно, одінь вишиванку,
Пригадай, як колись було.
Її гордо носило місто,
І пишалося кожне село.
У Снігурівському закладі дошкільної освіти №1 відзначили «Всесвітній день вишиванки» — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.
Весь заклад дошкільної освіти замайорів різнобарвними візерунками української вишивки. Протягом дня з дітьми кожної групи проводились цікаві заняття, присвячені ознайомленню з українською вишиванкою, традиціями її створення та носіння, з історією української вишивки, про значення кольорів та символів. Тож в цілому святковий день тут видався напрочуд змістовним, інформативним та пізнавальним.
В святковій залі лунали українські пісні, вірші, діти водили хороводи, виконували запальні українські таночки. Дівчата взяли участь у «дефіле вишиванок».
Вітаємо з перемогою педагогів Снігурівського ЗДО №1!
Снігурівський заклад дошкільної освіти №1 прийняв участь в конкурсі , який проводив ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ РЕЙТИНГУ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ УКРАЇНИ. Серед 100 найкращих ЗДО України у загальному заліку ЛАЙТ-КОНКУРСУ 2021 року «Найкраща групова кімната» та «Найкращий логопедичний кабінет», педагоги достойно презентували рідний заклад, проявивши майстерність, творчість у естетичному оформленні і створенні навчальних осередків та посіли 3-ті і 4-те почесні місця, нагородженні грамотами.
Вітаємо педагогів Стецик Ірину Миколаївну, Левченко Юлію Валеріївну, Шойко Вікторію Павлівну, Полупан Лілію Олександрівну, Духняк Валентину Анатоліївну, бажаємо їм нових педагогічних звершень та творчої наснаги!!!
25 травня 2021 року пройшла Zoom конференція між Снігурівським ЗДО № 1 та Снігурівським ЗДО № 3 під час якої директори та медичні сестри опрацювали “Проект рекомендованого меню для використання в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, а також дитячих закладах сфери соціального захисту”.
В ході зустрічі були внесені зауваження та пропозиції, щодо використання Проєкту рекомендованого меню у закладах дошкільної освіти
1. Меню не розраховано на вікову категорію дітей з 1 року до 5 років.
2. Не розроблене меню на 3-х разове харчування дітей, яке наявне та використовується в ЗДО.
3. В технологічних картках наявні продукти, які відсутні в ЗДО:
- Корінь селери;
- Горошок с/м;
- Чорнослив без кісточки;
- Сливи морожені.
4. В технологічних картках наявні приправи, які не використовуються в ЗДО:
- Куркума;
- Сушений орегано;
- Тим’ян сухий;
- Хмелі – сунелі;
- Перець духмяний.
В інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах п. 1.12 «Як приправи і спеції у літній і зимовий періоди
року дозволяється використовувати зелень петрушки, кропу, селери,
цибулі, часнику тощо, лавровий лист, сік лимона або лимонну
кислоту. Зелень може бути парниковою або вирощеною у відкритому
ґрунті».
5. В технологічних картках Напої використовуються свіжі або свіжоморожені ягоди та фрукти, родзинки, меліса, що є кращим для приготування напоїв ніж постійне використання сухофруктів.
6. У технологічних картках Соуси є використання оцету, який заборонений використовувати в ЗДО.
В інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах п. 1.12 «У харчуванні дітей забороняється застосування оцту».
7. В технологічних картках Салати сировина використовується різноманітна та корисна.
8. Технологічні картки розроблені лише з використанням курячого м’яса.
Немає коментарів:
Дописати коментар